Játékok, játékbabák a minőségi gyerekjáték gyártó Leglertől. Európai gyártótól származó minőségi, biztonságos, szép és fejlesztő játékok széles választéka megtalálható webáruházunk kínálatában. A termékeink nagy része azonnal elérhető, szállítás 1-3 napon belül. A külső raktárban található termékek szállítási ideje 8-14 nap.

 

Kreatív és fejlesztő játékok, 5+1 szuper ajándékötlet kisgyerekek részére

Gyermekeknek ajándékot adni nemcsak jó, de könnyűnek is tűnik. Elvégre számos játékboltban lehet találni rengetegmindent, és a lurkóknak nem nehéz örömet szerezni valami újdonsággal. A nehézséget maximum az okozhatja, hogy ebből a bőségből hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Kreatív és fejlesztő játékok cikkünkben gyerekeknek.

Ám a játék nemcsak arra jó, hogy jól elszórakozzon gyermekünk: nagyon sok mindent tanulhat, elsajátíthat vele. Így ha összekötnénk a kellemeset a hasznossal, érdemes valami kreatívabbat választani, ami ráadásul bizonyos készségeket is fejleszthet. Szerencsére ilyenekből is akad jó néhány, kortól és nemtől függetlenül. Íme néhány szuper ajándéktipp, ami amellett, hogy szórakoztató, egyúttal hasznos is lehet.

Kreatív - fejlesztő játékok kisbabáknak

A játékot, tanulást, fejlődést nem lehet elég korán elkezdeni! Már a csecsemők számára is lehet ilyeneket találni. Itt van például ez a remek, praktikus játszószőnyeg. Ezt a vékony, csúszásgátlóval felszerelt mini “várost” a lakás bármely pontján le lehet teríteni vagy akár nyaralásra is elvinni. Segítségével a baba, miközben boldogan csúszkál-kúszik a szőnyegen, már egészen korán felfedezheti, hogyan lehet közlekedni egy nagyvárosban.

Játék baba, Jázmin, 50 cm

Kreatív - fejlesztő játékok egyéves kor felett

A puzzle fejleszti a koncentrálókészséget, és nem lehet elég korán elkezdeni. Már egyéves kortól ajánlott ez a dzsungel torony, ami ráadásul többfunkciós. Használata elősegíti a kézügyességet is, azzal, hogy a farúdra kell a közepén lyukas, egyre csökkenő méretű idomokat felfűzni. Játék közben pedig a gyermek az állatokat és felépítésüket is megismerheti.

Hogyan lehet fejleszteni az egyensúlyérzéket és a megfigyelőkészséget? Ez az egyensúlyozó béka egyszerre mindkettőben segít. A fából készült, félkör alakú béka tetejére kell rárakni a különböző idomokat úgy, hogy ne billenjen ki az egyensúlyból. Közben pedig arra is ügyelni kell, hogy ne essenek le róla az idomok. A gyerekek biztosan imádni fogják!

A motorikus (mozgással kapcsolatos: ügyességi, egyensúlyi, állóképesség stb.) készségek fejlesztésre rendkívül fontos már gyermekkorban is. Erre lehet kiváló ez a színes, vidám mintákkal díszített fakocka, melynek minden oldalán valami érdekes, megoldásra váró feladat található.

A kreativitást, fantáziát, szókincset fejleszti ez a remek bábjáték-készlet. A mesemondás, azok eljátszása igazán hasznos lehet már 3 éves kortól. Ráadásul egy idő után a gyermek saját magát is kiválóan elszórakoztatja az általa kitalált történetek elbábozásával.

Ha pedig valami igazán különleges, sokrétű és izgalmas “játékcsomagot” szeretnél, itt a szuper kis sétálójáték. A tolható kocsi segíti a járás fejlődését, de egyúttal minden oldalán valamilyen érdekfeszítő, megoldásra váró, gondolkodást fejlesztő játékfeladat található. Így nem kell attól félni, hogy a gyermek hamar ráun. Ráadásul a fedele nyitható, így még egyéb kellékek tárolására is alkalmas, így szuper praktikus ajándék lehet.